pühapäev, 1. aprill 2012

Patika Paadimatk, vol.2

27. augustil 2011. a toimus Patika küla inimeste eestvõttel juba traditsiooniline paadimatk Pirita jõel. Paadimatkast võttis osa kümme paatkonda, kokku 35 inimest. 

Paadid on veel üheskoos Pildi autor Jaanus Väljataga

Need, kes ise seekord paadile ei tulnud, tulid meid Jõe äärde tervitama 
Pildi autor Jaanus Väljataga

Vaskjala Beach - väike puhkus enne koju tagasi pöördumist 
Pildi autor Jaanus Väljataga

Kui 2010. aastal sõitsime endise Vaida sauna juurest Trangi talu ujumiskohani, siis seekord kulges sõit Trangi talu ujumiskoha juurest allavoolu kuni Vaskjala ujumiskohani ja tagasi. Matka pikkuseks kujunes tublimatel umbes 14 kilomeetrit. Viietunnine veesõit ei olnud liigne võistlemine kiires tempos ja võimaldas nautida ka Pirita jõe kallastel elavate inimeste loodut.

Paadimatka lõppedes süütasime koos teiste üle-eestiliste muinastuledega, täpselt kell 21.30 Mai Väljataga ette loetud loitsu saatel Pirita jõe kaldal ka oma muinastule. Lisaks suurele tulele süütasime veel ka igaüks oma väikese küünla ja saatsime selle koos soovidega allavoolu mere poole teele.

 Patika paadimatka ja muinastulede öö korraldamise eest tahan tänada Mai, Katrin ja Jaanus Väljataga. Paadirendi eest suur tänu Meelis Kasemaale ja Põhja- Harju Koostöökogule. Randumisplatsi korrastamise eest hoolitsesid Jaanus ja Katrin Väljataga, Pille Lohk ja Lembit Tannebaum.

Kommentaare ei ole: