neljapäev, 24. veebruar 2011

Muusika ühendab inimesi.

19. veebruaril toimus Vaida Raamatukou saalis peamiselt Patika küla inimestest koosneva laulukollektiivi esimene proov. Vaid mees häälerühmasid toetasid Vaida ja Aruvalla mehed.
Olin teinud lauluproovi kutses teinud ettepaneku alustada proove Ehala ja Sibula tuntud lugudega. mõned päevad enneproovi arvas Jansa selle peale, et ei ole vist mõistlik ikka keeruliste lugudega alustada.
Juhendaja Heli Sepp oli ettevalmistanud ligi 10 lugu, mille seast valisime algatuseks mõned lihtsamad ja laulsime need läbi. Vaatamata sellele, et mitmed lauljad teatasid proovi alguses, et pole ammu tõsiselt laulnud, kõlas see muusikaline kooslus sedavõrd lootustandvalt, et Heli otsustas siiski ka Ehala "Papa Carlo lugu" proovida. Me saime isegi sellega peaaegu hakkama.
Lootust lisab seegi, et meie seas oli lisaks Helile veel üks koorijuhtimise kogemusega inimene - Merike Saare. See lubab meil tulevikus proove veelgi intensiivsemalt teha. Üks juhendaja tegeleb meestega, teine naistega.
Järgmine lauluproov toimub väga suure tõenäosusega 5. märtsil Vaidas. NB! Kel huvi ka meiega liituda andke sellest teada e-posti kaudu margus.vain@gmail.com

Kommentaare ei ole: