neljapäev, 1. juuli 2010

Jalgpall on parem, kui ....

Jah tõesti - jalgpalli mängida on parem, kui seda vaadata. Seda tõestas tosinkond Patika küla meest ja noormeest juba teist pühapäeva järjest ja loodan , et see jätkub ka edaspidi.
Jaanipäeva eel, kui Raametsad pidasid oma aias laste sünnipäeva patsutas pereisa koos Urmi Aldoga palli. Pall muudkui lendas naabri aeda ja ma vaatasin seda eemalt ning tegin ettepaneku tulla jaanituleplatsile, et asi suuremalt ette võtta ja mängida korralikku jalgpalli. Poole tunni jooksul helistasin veel mõnele külamehele ja peagi oli võimalik platsil 3 - 3 vastu palli mängida. Algus oli raske - hing oli kinni ja jalad olid kanged, aga mõnus oli. Kohe nii mõnus, et peale tunnipikkust jalkmängu otsustasime veel 1-1,5 tundi petanque ka veel mängida. Petanque'i tuli mängima Olmre Kalju, kes mitmetelt selle ala võistlustelt karikaid koju toonud. Professionaalsus tuli ka kohe mängides esile.
Peale jaanipäeva tegime juba tõsisema mängu, milles osales üle 10 mehe ja noormehe. Saime platsi suuremaks venitada ja väravaid laiemaks liigutada ja seda vaatamata sellele, et samal ajal oli ETV-st Saksamaa ja Inglismaa vaheline MM 1/8 finaalmäng.
Kui on sama hea ilm ja vihma ei saja, toimub kolmas jalgpallitrenn Kure koplis juba sellel pühapäeval 4. juulil kell 18.00. Kõik jalgpalli huvilised on oodatud.

1 kommentaar:

Margus Vain ütles ...

Nagu juba mitmel pool kirjutatud ja räägitud, toimuvad pühapäevased jalgpalli mängud sobivate ilmade puhul hilissügiseni ja ikka tradistsiooniliselt algusega kell 18.00. Vaid väga erandlikel juhtudel muudetakse aega või jäätkase mäng ära, kuid siis teatakse sellest ka erinevaid kanaleid kasutades.